(+45) 74 62 25 21

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Fam. Carstensens Tehandel A/S (herefter FCT) håndtere personoplysninger.

Vi behandler følgende persondata.

Når du bruger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger

- ip adresse

- medie (PC, Labtop, Mobil)

- cookies (læs mere om her)

Når du handler på vores hjemmeside, indsamler vi yderligere følgende oplysnigner

- navn

- adresse

- e-mail

- telefonnummer

Formålet med indsamlingen er at kunne behandle og sende din bestilling. Dine oplysninger anvendes ikke til andet formål, eks. reklame eller sælges til 3. part.

Dine oplysninger gemmes i minimum 5 år, jvf. bogføringsloven og maksimalt i 8 år hvorefter de slettes,

Kræver din bestilling en EAN faktura eller faktura til din virksoimhed, overføres kun de informationer der er nødvendige til vort bogføringssystem.

Når du tilmelder dig nyhedsbrev, indsamler vi kun din e-mail adresse.

VI HENSTILLER PÅ DET KRAFTIGSTE AT DU ALDRIG OPLYSER FØLSOMME PERSONDATA TIL OS I NOGEN FORM FOR KOMMUNIKATION (Webshop, e-mail, brev, telefon etc.)

- RACEMÆSSIG OG ETNISK BAGGRUND

- POLITISK, RELIGIØS ELLER FILOSOFISK OVERBEVISNING

- FAGFORENINGSMÆSSIGE FORHOLD

- OPLYSNINGER OM HELBREDSFORHOLD

- OPLYSINGER OM SEKSUELLE FORHOLD

Oplyses disse forhold til os, sker dette på EGET ANSVAR. FCT har ingen anvendelse af disse oplysinger og vil ALDRIG kræve disse oplyst på noget tidspunkt.

Hvis du ansøger om et job hos os behandles følgende personoplysninger (såfrem disseoplyses ved ansøgning)

- navn

- adresse

- fødselsdato/år

Disse gemmes under behandlign af din ansøging og gemme kun i det tilfælde at du ansættes. Efter behandling slettes din ansøgning og dermed alle dine personoplysninger.

Dine rettigheder - Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysinger vi behandler om dig

- Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysinger, vi har registreret om dig

- Du har ret til at få slettet de personoplysinger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet disse oplsyinger, gør vi dette for alle oplysinger vi ikke er pålagt efter lovgivning at gemme.

- Er behandling af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække dette samtykke tilbage, hvilket betyder at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt dette.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysinger om dig til DATATILSYNET. Se kontaktinformation og læs mere om klageadgang her: www.datatilsyntet.dk