Om Carstensen

 

Som fjerde led i en købmandsslægt var det naturligt, at jeg fik min købmandsuddannelse i en specialforretning i Haderslev. Derefter 2 år i Tyskland i en specialhandel, samt et varehus.

Senere overtog jeg min fars forretning i Åstrup ved Haderslev. Det var en rigtig blandet landhandel, hvor man lærte at handle som i gamle dage. Jeg solgte hønsetråd, kyllingefoder, cement, gas, brugskunst, kolonialvarer osv. Jeg kørte rundt i en lille lastbil med varer ud til bønderne på gårdene, var med i deres liv, glæder og sorger og fik en snak om politik. Jeg lærte meget af de bryske bønder, jeg blev aldrig strøget med håret, når jeg kom derud. Det har givet ballast og udholdenhed, som jeg flere gange har haft brug for i mit liv som selvstændig.

Landforretningen blev lukket i 1988, hvorefter jeg overtog en specialforretning i Aabenraa. Her byggede jeg mit eget teparadis op og efter 17 års interesse for te, har jeg gjort min hobby til levebrød. Den viden og erfaring giver jeg igennem mine egne teblandinger og med disse blandinger, de eksotiske, ekslusive og unikke teer, håber jeg at mine tekunder vil have stor nydelse deraf.

 

 

Venlig hilsen
Peter Hadberg Carstensen

 

Pernille, Karen, Emil, Birgitte, Bent, Jacob og Pia

 

Personale: Pernille, Karen, Emil, Birgitte, Bent, Jacob og Pia